Partneri

Da bismo za naše klijente pronašli najbolja rešenja sarađujemo sa više vrhunskih proizvođača opreme.

DORMAKABA GRUPA (www.dormakaba.com) je vodeći svetski proizvođač inovativnih sveobuhvatnih rešenja u oblasti sigurnosti. Ova grupacija je  nastala spajanjem dve velike svetski poznate kompanije Dorma i Kaba i prisutna je u 130 zemalja širom sveta.

GEZE (www.geze.com) je jedan od vodećih svetskih proizvođača  konstrukcionih sistema za vrata i prozore, te sigurnosne tehnologije. GEZE nudi sveobuhvatan opseg proizvoda uključujući  različita automatska vrata, opremu za vrata, staklena vrata i zidove, sisteme za ventilaciju i odimljavanje bezbednosnu tehnologiju i opremu za prozore.

TISO (www.tiso.ua/en) je vodeći ukrajinski proizvođač barijera, kapija, vrata i sistema za zaprečavanje puteva (barikada, potapajućih stubića, ležećih policajaca i dr.).

GILGEN DOOR SYSTEMS (www.gilgendoorsystems.com) je švajcarski proizvođač automatskih vrata, industrijskih vrata i kapija i sistema pokretnih zidova. Deo je japanske Nabtesco grupe.

ELKA  (www.elka-torantriebe.de) je nemački proizvođač izuzetno kvalitetnih i pouzdanih putnih rampi i barijera, motora i mehanizama za kapije i pratećih proizvoda.

ACETECH (www.acetech.it) je italijanski proizvođač sigurnosnih prolaza, metal detektora i  komornih vrata

WALDIS (www.swiss-safe.ch) je švajcarski proizvođač sigurnosne opreme za banke (kase, trezori, trezorska vrata, visokosigrnosne brave…)

U zavisnosti od želja i potreba naših klijenata u prilici smo da ponudimo proizvode i rešenja i drugih proizvođača.