Cloud rešenja za kontrolu pristupa

Kako da znate ko je i kada ušao u vaš objekat? Koliko se zadržao i gde je bio? Kako da lako odredite i kontrolišete ko će od vaših zaposlenih, posetilaca ili dobavljača imati pristup u određene delove vašeg objekta? Kako da znate koliko su vremena vaši zaposleni proveli na poslu, kada su došli i kada otišli?

Savremenim kompanijama su potrebna jednostavna, prikladna i prilagođena rešenja za kontrolu pristupa.  Cloud rešenje za kontrolu pristupa omogućava upravo to – da se bez posebnog servera ili na njemu instaliranog softvera upravlja sistemom različitih čitača kojima su pokrivene različite tačke u nekom objektu. Softveru koji kontroliše sistem i koji se nalazi na virtuelnom serveru se može pristupiti preko interneta sa bilo kojeg mobilnog uređaja ili računara.

U našoj ponudi se nalazi Dormakaba Exivo cloud  kontrola pristupa koja je pogodna za mala i srednja preduzeća. Ona korisnicima omogućava niža početna ulaganja (korišćenje sistema se plaća u mesečnim ratama), stalno ažuriranje i korisničku podršku (nije neophodno  da korisnik ima zaposlene IT stručnjake).

Ona omogućava korišćenje različitih tipova čitača na kontrolnim tačkama i različite načine njihovog povezivanja (pomoću kabla ili bežičnim putem) u sistem.  Pristup Exivo softverskoj platformi je moguć preko interneta sa desktop ili laptop računara, tableta i pametnih telefona. To korisnicima pruža mogućnost za brze i jednostavne promene, odnosno davanje ili oduzimanje ovlašćenja  za pristup objektima ili nekim njihovim delovima zaposlenima ili posetiocima.

Tehničke informacije o Exivo sistemu iz naše ponude možete pronaći u brošurama na ovoj stranici, a za sva dodatna pitanja i informacije nas možete direktno kontaktirati.

FOTOGRAFIJE

BROŠURE

thumbnail of Dormakaba biometrijski citaci za kontrolu pristupa
Dormakaba biometrijski citaci za kontrolu pristupa
thumbnail of Dormakaba brosura o razlicitim nacinima povezivanja hardverskih elemenata u sistemima kontrole pristupa
Dormakaba brosura o razlicitim nacinima povezivanja hardverskih elemenata u sistemima kontrole pristupa
thumbnail of Dormakaba Exivo cloud resenje za kontrolu pristupa
Dormakaba Exivo cloud resenje za kontrolu pristupa

PARTNERI