Rotaciona vrata

Rotaciona vrata se koriste na ulazima u različite vrste objekata. Pored svog privlačnog izgleda, ona imaju i važnu ulogu u toplotnoj izolaciji zgrade. To je naročito važno za objekte u koje svakoga dana ulazi veliki broj ljudi. U našoj ponudi se nalazi veliki broj modela različitih veličina koji mogu biti na elektromotorni ili manuelni pogon. Rotaciona vrata koja nudimo imaju opcije za različite situacije kao što je prolaz za osobe sa posebnim potrebama, transport robe ili brzu evakuaciju objekta u slučaju vanrednih situacija.

Naša rotaciona vrata mogu imati i metalne noćne zastore čime se povećava njihova bezbednosna funkcija. Njihov dizajn zadovoljava najviše arhitektonske standarde, a kvalitet izrade omogućava dugotrajno korišćenje bez problema u radu.

Nudimo i sigurnosna rotaciona vrata koja mogu imati različite nivoe zaštite. Ona se mogu aktivirati pomoću kartica (sistem kontrole pristupa), na dugme ili pomoću biometrijskih čitača u zavisnosti od potreba i želja klijenata. Pomoću njih se efikasno može kontrolisati ulazak u različite vrste objekata (pre svega onih kancelarijskog tipa) gde je potreban viši nivo bezbednosti.

Preduzeće GBD doo u svojoj ponudi ima automatska rotaciona vrata proizvođača kabadorma i GEZE.

Tehničke informacije o automatskim rotacionim vratima iz naše ponude možete pronaći u brošurama na ovoj stranici, a za sva dodatna pitanja i informacije nas možete direktno kontaktirati.

FOTOGRAFIJE

VIDEO MATERIJAL

BROŠURE

thumbnail of dorma
Dormakaba sigurnosna rotaciona vrata
thumbnail of dormakaba-rotaciona-vrata
Dormakaba rotaciona vrata
thumbnail of Geze-rotaciona-vrata
Geze rotaciona vrata

PARTNERI