Komorna vrata

U određenim objektima (bankama, zlatarama i drugim objektima u kojima se nalaze predmeti velike vrednosti i potreban je obezbediti visok nivo sigurnosti) je na samom ulazu potrebno postaviti određene sigurnosne mere kojim se ne dozvoljava ulazak većeg broja osoba u isto vreme. Za takve objekte najbolje rešenje su komorna vrata koja se zapravo sastoje od dvoja povezana vrata i prostora koji se nalazi između njih. Funkcionišu tako što osoba prvo otvara jedna vrata i ulazi u prostor između vrata. Tek kada se prva vrata zatvore, postaje moguće otvoriti i druga vrata. U tom prostoru između dvoja vrata je moguće napraviti različite sigurnosne provere. Vrata mogu biti klizna ili na potez. Ona takođe imaju opciju integrisanja u sistem kontrole pristupa, sistem interlockinga, protivpožarni sistem, sistem evakuacije, protivprovale i druge sisteme.  Mogu biti opremljene različitim senzorima kao što su oni za merenje težine osoba koje kroz njih prolaze ili uređajima za biometrijske provere.

Komorna vrata omogućavaju i zadržavanje (zarobljavanje) provalnika u prostoru komore između dvoja vrata prilikom ulaska ili izlaska.

Preduzeće GBD doo u svojoj ponudi ima komorna vrata proizvođača Dormakaba i Acetech. Takođe smo u prilici da ponudimao i komorna vrata po meri koja sami proizvodimo kako bismo našim klijentima ponudili rešenje koje odgovara njihovim specifičnim potrebama.

Tehničke informacije o komornim vratima iz naše ponude možete pronaći u brošurama na ovoj stranici, a za sva dodatna pitanja i informacije nas možete direktno kontaktirati.

FOTOGRAFIJE

VIDEO MATERIJAL

BROŠURE

thumbnail of Acetech komorna vrata
Acetech komorna vrata
thumbnail of dormakaba komorna vrata
dormakaba komorna vrata

PARTNERI